Tőzsdézni főállásban?

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Tőzsdézni főállásban? » Tőzsde főállásban » Test topic

Test topic

Posts 1 to 16 of 16

1

Thank you for choosing our service!

0

2

Itt folytathatnánk a PF-en megkezdett témát.

0

3

ok, szuper :-)

0

4

Mondjuk jobb lett volna, ha valaki olyan csinál egy fórumot, aki ért is hozzá.:-)
Én nem nagyon.

0

5

Vakarcs, szerintem jobb lenne, ha admin jogot adnék neked.
Szerintem többet konyítasz a számítástechnikához :-)

0

6

elkepzelheto, bar ki tudja? :-)

0

7

Megtörtént, ha minden igaz admin jogod van.

0

8

igen, el is kezdetem lesni, hogy mit merre lehet beallitani

0

9

Jelentkezem!!

0

10

Sziasztok! Sikerült regelnem végre.

0

11

Szia,
köszönjük, hogy csatlakoztál.
Jövőbeni (nem távoli) tervem az, hogy "főállásban" csinálnám a tőzsdézést.
Ezzel kapcsolatosan sok kérdésem van, mivel Te már tapasztalt vagy a témában.
1.) Mekkora tőke kell ahhoz, hogy megélhetést biztosítson?
2.) Naponta mennyi időt fordítasz erre a tevékenységre?
3.) Mi a kockázatkezelési módszered és hogy véded a tőkédet?
4.) Reálisan milyen hozamot lehet elérni?
5.) A bevételek nyilván nem egyenletesen jönnek. Ez nem probléma?

Így hirtelen ennyi, de biztos lesz még :-))

0

12

Szia!

Tableten írom a soraimat, ezért sokszor nem lesz ékezet, bocsi miatta.

Ez azért érdekes kérdés, mert ehhez ismerni kell a kiadási oldalt. Ha mondjuk meglesz kB 300 ezer forintból, akkor teljes biztonsággal mondható, hogy 5 6 millióból ki lehet hozni simán. A mostani piaci környezetet figyelembe véve. A simánt nem nagykepusegnek szántam.  Én 10 m Ft al dolgozom ez nagyjából a tokem fele. Kp 10 százalék többi fundi, meg állampapír, meg nyugdíj elotakarekossag.
Szerintem ezt a dolgot úgy lehet csak csinálni, ha azon tozsdezel, amihez nincs érzelmi kötődésed. Sajnos lélekben nem mindenkinek való ez. Mikor a pénz csak eszköz, akkor lesz jó az irány.

Ez a poziciotol függ, ha döglött a piac akkor dt vél. elmegy az egész nap.  És akkor is csak 20 30 e forintokat tudok osszeszedni. Ezek voltak az elmúlt hónapok. Opus után de 4ig előtt. Itt én könyv elemzést használok, szakmai néven forint baszo kereskedés.

Swing kereskedés esetén pl most 4ig be már más a helyzet, mivel a volatilitas miatt már nem kell aggódni (alacsony beker ár miatt), ezért kB 3orat naponta. Itt egy fontos kérdés, hogy az embernek ne legyenek érzelmei a papirhoz, azért mert bízol az emelkedés én, nem szabad szeretni. Nem tudom, h értelmesen fogalmaztam e meg.

Long eseten, meg ennyit sem.

Úgy védem, hogy ha elvesztem így jártam és visszamegyek befektetést tanítani valamelyik bankba. Én nem vagyok híve a stopnak és a csúszó stopnak. Mivel minden órában, sőt gyakrabban ranezek az árakra. Talán azt mondanám, h úgy védem h egyszerre 2-4 pozinal többet nem veszek fel.

Én a magam nevében tudok beszélni, nekem az elmúlt 2 évem az opival, konzival, appal, 4ig gél, ott1 el nagyon jól ment. Én úgy gondolom, amíg mészáros úr képben van, és ismered h melyik cége mit csinál, addig a hozam mértéke hatalmas lehet. Rendes piaci környezetben én meg nem éltem ebből, ezért nem tudom.

Megfelelő pénzügyi fegyelem mellett nem, mint már sokszor írtam az érzelmek a legnagyobb ellenségek. Az a nehéz inkább ha 3 4 kedvezőtlen üzlet után elmegy az ember önbizalma és nem mer olyan bátran tradelni.

Szedek össze néhány könyv címet, amit érdemes elolvasni. Legtöbbje fent van Torrent oldalakon, ezért nem szükséges megvasarolni.

0

13

Köszönöm, várom a könyveket.
Biztosan lesz még kérdésem. De szeretném a látszatát is kerülni, hogy a zsebedben turkálok, úgyhogy majd átgondolom a kérdéseket a válaszaid tükrében

0

14

Többiek, ti hogy képzelitek el? Vannak már konkrét tervek?

0

15

Gazdag pápa, szegény papa
Jason Sweig Agyam és a pénz
Sólyom Dávid Osztalékbol szabadon
Andre Kostolany, Benjamin Graham művei is kötelezőek

0

16

Köszi!

0

You are here » Tőzsdézni főállásban? » Tőzsde főállásban » Test topic